НОВИНИ

НОВИНИ

Ние от Атинапак ЕООД се стремим с всяка изминала година да подобряваме нашата структура и оборудването което предлагаме. Тук може да се запознаете с новостите в нашето портфолио и управлението ни.

Сертификат за качество ИСО 9001

Януари 2019

Нова Година и съответно нови новини от нас. От 2019 година нашата компания вече разполага с внедрена система за контрол на качеството и успешно преминахме сертификационен одит за ISO 9001:2015. 
„Системата за управление на качеството на „Атинапак“ ЕООД е сертифицирана съгласно изискванията на ISO 9001:2015 от AQ Cert.

Юни 2019

Един от рисковете за безопасност на храните, идентифицирани от HACCP, е рискът от физическо замърсяване на произведената храна с чуждо тяло. За справяне с този риск все повече компании инвестират в оборудване за откриване на замърсяване, като например метални детектори или рентгенови апарати. Потърсете ни за повече информация.

Януари 2019

От началото на 2019 ние от Атинапак, започнахме производство на различно помощно оборудване за цехове в областа на месопреработката, млекопреработката и други подобни в хранително вкусовата индустрия. Потърсете ни за допълнителна информация.

Септември 2019

Днес се отбелязва следваща глава от историята на Edmolift като компания. Две години на интензивно развитие и пробни тестове, най-накрая приключи. От днес се стартира първата в света стандартизирана ножична маса за хидравлично повдигане категория 5 - HDL 2000. Посетете нашия уебсайт, за да научите повече!