НОВИНИ

НОВИНИ

Ние от Атинапак ЕООД се стремим с всяка изминала година да подобряваме нашата структура и оборудването което предлагаме. Тук може да се запознаете с новостите в нашето портфолио и управлението ни.

Януари 2019

Нова Година и съответно нови новини от нас. От 2019 година нашата компания вече разполага с внедрена система за контрол на качеството и успешно преминахме сертификационен одит за ISO 9001:2015. 
„Системата за управление на качеството на „Атинапак“ ЕООД е сертифицирана съгласно изискванията на ISO 9001:2015 от AQ Cert.

Януари 2019

От началото на 2019 ние от Атинапак, започнахме производство на различно помощно оборудване за цехове в областа на месопреработката, млекопреработката и други подобни в хранително вкусовата индустрия. Потърсете ни за допълнителна информация.

Юни 2019

Един от рисковете за безопасност на храните, идентифицирани от HACCP, е рискът от физическо замърсяване на произведената храна с чуждо тяло. За справяне с този риск все повече компании инвестират в оборудване за откриване на замърсяване, като например метални детектори или рентгенови апарати. Това оборудване е подходящо за откриване на метали (метален детектор) или замърсяване с висока плътност (рентгенови), но в производствените райони има много други използвани материали, които не могат да бъдат открити нито с метални детектори, нито с рентгенови апарати. За да се отговори на този риск, са разработени откриваеми версии на обекти, използвани в производствените зони. Неговата откриваемост се постига чрез използване на специална пластмаса, която може да се открие от метал, или чрез вграждане в обект от алуминий или метални части.

Септември 2019

Днес се отбелязва следваща глава от историята на Edmolift като компания. Две години на интензивно развитие и пробни тестове, най-накрая приключи. От днес се стартира първата в света стандартизирана ножична маса за хидравлично повдигане категория 5 - HDL 2000. Посетете нашия уебсайт, за да научите повече!