ПОВДИГАЩИ ПЛАТФОРМИ

ЗА EDMOLIFT ПОВДИГАЩИ ПЛАТФОРМИ

EdmoLift доставя на света решения за повдигане!

EdmoLift 50 години повдигащи платформи - EdmoLift е един от най-големите европейски производители и доставчик на ножични платформи за повдигане, палетни манипулатори и помощни средства за обработка на материали.

EdmoLift успешно инсталират своето оборудване в компании от всякакъв мащаб във всички индустриални сектори, включително инженеринг, производство, опаковане, преработка, здравеопазване и научни изследвания в продължение на 50 години!

Компанията е създадена през 1964 г. от инженер Torbjörn Edmo, който днес е председател на борда. EdmoLift се намира в Швеция, EdmoLift работи в модерни помещения, включващи производствени, търговски, обслужващи, складови и търговски площи.

Екипът на дружелюбния персонал на EdmoLift може да осигури бързи отговори, за да постигне най-доброто и най-рентабилно решение за потребностите от повдигане и манипулиране.

Нашата продуктова гама

EdmoLift произвежда повдигащи платформи, подходящи за почти всяко приложение във всички отрасли, от най-малките платформи за обработка на компоненти до най-големите докинг асансьори или до лифтове от пода до пода. Капацитети от 200 кг до 10 000 кг. Общо над 300 стандартни модела, както и поръчкови модели.

В EdmoLift, разработването на нови продукти и подобряването на старите модели, е важна част от ежедневната работа. Да бъдеш една крачка напред е голямо предимство! Имаме продукти в нашата програма, които са абсолютно уникални и разполагат с одобрени световни патенти за дизайни и конструкции. Продуктите Armlift и сериите за повдигане с нисък профил са такива продукти.

Защо да използвате EdmoLift?

  • Всички машини са с маркировка CE и издаден сертификат и декларация за съответствие.
  • Пълна инсталация, сервиз и поддръжка след продажба.
  • Компонентите за всички модели се съхраняват на склад за изпращане в същия ден.
  • Много модели на повдигащите платформи са налични на склад за незабавна доставка.
  • За нашите повдигащи платформи, повдигащи колички и работни позициониращи устройства са възможни многобройни опции: като рампи, защитни перила, защитни мрежи, аларми, стопери и други
  • Оборудването може да бъде по поръчка, за да отговаря на изискванията на клиента.

Нашата идея е да произвеждаме и доставяме повдигащи платформи, ръчни повдигащи платформи, накланящи платформи, повдигащи колички, повдигачи на палети, работни позициониращи устройства и други подобни ергономични и ефикасни продукти, отговарящи на нуждите на нашите клиенти. Чрез разработване на продукти и адаптиране, в тясна връзка с нашите клиенти - потребителите – ние се стремим да предлагаме продукти на подходящо технологично ниво, постоянно качество на дизайна и конкурентно ценообразуване.

Средната продължителност на експлоатационния живот на повдигащите платформи EdmoLift е над 15 години. Добрият режим на обслужване и поддръжка осигурява безпроблемна работа и спазване на законовите разпоредби.

Всички основни инженери на EdmoLifts имат общо 150-годишен опит в работата с ножични платформи за повдигане – номер 1 експерти в индустрията.

100% от анкетираните клиенти разглеждат продуктите и услугите на EdmoLift като добри, много добри или отлични.

ГРУПИ ПРОДУКТИ

[:en]повдигаща платформа - едноножична[:]

НОЖИЧНИ ПОВДИГАЩИ ПЛАТФОРМИ


 

[:en]повдигащи платформи с накланяне[:]

НАКЛАНЯЩИ ПОВДИГАЩИ ПЛАТФОРМИ


 

[:en]повдигащи платформи устройства за ролки[:]

ПОЗИЦИОНИРАЩИ ПОВДИГАЩИ УСТРОЙСТВА


 

ПРОДУКТИ

Ножични повдигащи платформи - единична ножица

Нашата най-голяма продуктова група се състои от прости, но мощни и универсални повдигащи платформи с ножична ситема. Тези единични ножични повдигащи платформи за повдигане могат да бъдат намерени в множество различни варианти, всички еднакво приспособими, стабилни и ергономични по отношение на дизайна.

Ножичните повдигащи платформи често се използват като средство за обработка на материалите директно на производствения под или като товарен повдигач на открито в товарен док. Те са в разнообразни изпълнения и модели, да не говорим за товароподемността която е между 500 кг и 10 тона, има ножични повдигащи платформи за всяка нужда. Не само промишлеността е основен потребител - ние също така доставяме до дистрибуторски центрове, складове, магазини и други заведения за услуги.

Всички модели в групата са с единични ножици, които започват с модели T (T), могат да бъдат персонализирани според специфичните изисквания на крайните потребители. Ножичните повдигащи платформи може да бъдат доставени в различни цветове, с множество различни принадлежности или алтернативи за управление, проектирани така, че да отговарят на индивидуалните изисквания на клиента. Редица модели могат да бъдат от тежкотоварен сорт, подходящи за използване при интензивни операции. Функционалността на платформите може да се увеличи с помощта на няколко аксесоара. Примери за такива аксесоари в рамките на продуктовата група са: подвижна основа, товарни капаци, предпазни релси, ролкови конвейери и др.

Преди да вземете решение коя ножична повдигаща платформа и дизайн е необходимо да поръчате, вземете под внимание всички условия на нуждите си и товарите. Повечето модели за интензивно използване могат да бъдат произведени в HD версия. Техническите данни за всеки модел могат да бъдат намерени на този сайт.


Ножични повдигащи платформи

 

Накланящи - повдигащи маси

Нашата най-голяма продуктова група се състои от прости, но мощни и универсални маси за ножични ножици. Тези единични ножични таблици за повдигане могат да бъдат намерени в множество различни операции, всички еднакво приспособими, стабилни и ергономични по отношение на дизайна.

Асансьорната маса често се използва като средство за обработка на материалите директно на производствения под или като товарен товарач на открито в товарен док. С разнообразни изпълнения и модели, да не говорим за товароподемност между 500 кг и 10 тона, има лифтова масичка за всяка нужда. Не само промишлеността е основен потребител - ние също така доставяме до дистрибуторски центрове, складове, магазини и други заведения за услуги.

Всички модели в групата с единични ножици, които започват с модели T (T), могат да бъдат персонализирани според специфичните изисквания на крайните потребители. Асансьорната маса може да бъде доставена в различни цветове, с множество различни принадлежности или алтернативи за управление, проектирани така, че да отговарят на индивидуалните изисквания на клиента. Редица модели могат да бъдат от тежкотоварен сорт, подходящи за използване при интензивни операции. Функционалността на лифтовете може да се увеличи с помощта на няколко аксесоара. Примери за такива аксесоари в рамките на продуктовата група са: подвижна основа, товарни капаци, предпазни релси, ролкови конвейери и грамофони.

Преди да вземете решение коя асансьорна маса и дизайн е необходимо, вземете под внимание всички условия. Повечето модели за интензивно използване могат да бъдат произведени в HD версия. Техническите данни за всеки модел могат да бъдат намерени на този сайт.

НОВ ПРОДУКТ – ЕЛЕКТРИЧЕСКИ ВЛЕКАЧ

НОВ ПРОДУКТ – HDL 2000 платформа