Какви са различните видове опаковъчни машини и техните приложения?

Настъпи ли моментът за закупуване на нова опаковъчна машина, има много включени фактори на които трябва да обърнете сериозно внимание. От проучване на производители, модели и марки машини до избор на доставчик за обслужване, доставка и превантивна поддръжка. Закупуването на опаковъчни машини е голяма инвестиция за вашия бизнес.

Когато обмисляте закупуването на нова опаковъчна машина, ще искате да отделите време. Ако искате да знаете какви видове машини са налични, материалите, с които работят, техните правилни и безопасни работни процедури и как да ги поддържате да работят с максимална производителност, това ръководство ще ви предостави цялата информация, която търсите, а след това и някои рещения за подходящата опаковъчна машина.

За да се избере подходящата машина трябва да се започни от типът продукт, тип на опаковка, производителност и крайната цел която трябва да се постигне.

Въпреки, че има много различни видове опаковъчни машини, най-често срещаните включват; термосвиваеми тунели, опаковъчни машини за палети, устройства за разгъване на кашони, тиксо залепващи машини, картониращи опаковъчни машини и машини за формиране, пълнене и запечатване. Възможни са различни комбинации, когато става въпрос за намиране на най-надеждните опаковъчни машини от различни марки. Въпреки това, като дистрибутор, ние предлагаме множество марки. Всяка от предлаганите от нас марки има своите силни и слаби страни.

Много е важно да работите ръка за ръка с местен професионалист по опаковъчни машини, който може да ви помогне да ви преведе през процеса на избор на правилното оборудване за вашите нужди, без да купувате опции, които не са ви необходими.

За контакти

АДРЕС: България 1404, София, ж.к. Бокар бл.24

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: Тел.: +359 895 78 84 44 Тел.: +359 883 60 70 55

ПИШЕТЕ НИ НА МЕЙЛ: Email: sales@atinapack.com Email: office@atinapack.com

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.