IPS Опаковъчни решения - Хоризонтални опаковъчни машини

Решения за опаковане: ние проектираме всеки път, машината около вашия продукт. IPS е акронимът на Italian Packaging Solutions, нашата мисия е да предлагаме хоризонтални машини тип флоупак за опаковане на хранителни и нехранителни продукти. Хляб и млечни продукти, тестени изделия, плодове и зеленчуци, бисквити, меса, сирена, готови храни, пресни и замразени храни, но също така и домакински продукти, медицински продукти, електроника и индустриален хардуер: IPS отговаря на нуждите на различни сектори и си сътрудничи с клиентите си за да проектират машина около техния продукт.

Пълен пакет: повече звезди в небето ни. IPS проектира и изгражда пълна гама от машини за хоризонтално опаковане (flow pack), комбинирани със системи за зареждане по поръчка, устройства за претегляне и контрол. Всеки модел представя специфични варианти в зависимост от работната среда. В допълнение към самостоятелните машини, IPS изгражда цялостни линии по поръчка в сътрудничество с други италиански производители.

Хляб
Всички машини произведени от IPS са подходящи за опаковане на пресен или замразен хляб, предварително изпечен хляб, цял или нарязан хляб, хлебни клечки, пица, бисквити и закуски. Благодарение на усъвършенстваната електроника, машините са изключително гъвкави и структурата им, предназначена за използване при наличие на брашно и трохи, се измива бързо и бързо в края на работата. Благодарение на гъвкавия дизайн, всяка машина може да бъде оразмерена според наличното пространство вътре в пекарната.
Плодове и зеленчуци
Високият опит на членовете на екипа на IPS в сектора на плодовете и зеленчуците се намира в специфичните характеристики на машините, предназначени за опаковане на продукти в тави и листни зеленчуци. В зависимост от работната среда има различни нива на защита и почистване, а стилът на конструкцията е съобразен с типичната интензивна употреба на машините.
Сирене
IPS предлага пълна гама от решения за млечни продукти с машини, предназначени за използване в корозивни среди. Нашата "технология за неръждаема стомана" е сред най-утвърдените в сектора. Клиентът може да намери отговори на всичките си нужди (консервация, защита, обхват на опаковката, вид канал за дистрибуция...). Благодарение на сервизната мрежа IPS осигурява бърза поддръжка, където времето играе решаваща роля.
Сладкарски изделия
Големи торти, бисквитки, енергийни блокчета, шоколадови блокчета, вафли и закуски: гамата от решения, направени от IPS за сладкарството, е пълна и благодарение на нашия технически опит, ние произвеждаме машини не само за малкия цех, но и за голямата индустрия . Правим всичко възможно да създадем високоскоростни опаковъчни линии, съчетани с нашите системи за зареждане на малки бисквитки със или без поддръжка.
Месо и риба
В този сектор IPS произвежда решения за всеки тип продукт: блокове прясно или замразено месо; хамбургер, нарязани продукти, кайма и готови ястия, филета от сьомга, прясна риба, също комбинирани със системи за нарязване или претегляне. За салами IPS предлага пълна гама от флоу-пак машини за M.A.P.
Готови за консумация
IPS обръща голямо внимание на готовите ястия с пълна гама от решения за опаковане на продукти в предварително оформена тава: прясна нарязана салата, супи и сосове, сандвичи, прясна пица, варена паста, трамецини, преработени морски продукти.
Паста
IPS произвежда решения за опаковане на суха и прясна паста в тава и дълга паста без тава. Благодарение на своите партньори, IPS е в състояние да осигури цялостни опаковъчни линии със системи за товарене и претегляне.
Фармацевтика
Опаковането на фармацевтични продукти и продукти за лична хигиена представлява важно предизвикателство за IPS. Нашите опаковъчни машини са подходящи за стерилни превръзки, мокри кърпички, спринцовки, филтри, маски и компоненти за медицинско оборудване. В много случаи машината работи в стерилна среда и подаването на продукта е напълно автоматично.
За контакти

АДРЕС: България 1404, София, ж.к. Бокар бл.24

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: Тел.: +359 895 78 84 44 Тел.: +359 883 60 70 55

ПИШЕТЕ НИ НА МЕЙЛ: Email: sales@atinapack.com Email: office@atinapack.com

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.