AFFELDT - името стои за десетилетия опит и най-високо качество в областта на опаковките. Солидните технологии и пълната гама машини направиха AFFELDT надежден партньор за опаковъчната индустрия.

Произходът на компанията AFFELDT датира от 1864 година. С около 65 служители AFFELDT Maschinenbau GmbH произвежда модерни линии за опаковане на голямо разнообразие от продукти като плодове и зеленчуци, хлебни изделия и сладкарски изделия, печатни продукти, замразени продукти и други хранителни и нехранителни стоки.

Машините и системите AFFELDT са индивидуално проектирани, инсталирани от квалифициран и опитен сервизен екип на AFFELDT, наблюдавани във фазата на стартиране на производството и редовно поддържани. Поради техния богат опит, екипът на центъра за клиенти често е в състояние да дефинира дефектни части по телефона. Оригиналните резервни части са на разположение в кратки срокове.

Нашите сервизни техници гарантират бърза и професионална поддръжка. Клиентът с право може да очаква абсолютна сигурност в техническите функции и перфектно обслужване от AFFELDT.

За контакти

АДРЕС: България 1404, София, ж.к. Бокар бл.24

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: Тел.: +359 895 78 84 44 Тел.: +359 883 60 70 55

ПИШЕТЕ НИ НА МЕЙЛ: Email: sales@atinapack.com Email: office@atinapack.com

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.