ВАКУУМ МАШИНИ - ВЪНШНИ И КАМЕРНИ ВАКУУМ МАШИНИ

АТИНАПАК в партньорство с италианската компания Интерком бихме искали да представим на вниманието Ви продукти в нашата гама от вакуум машини, а именно външни и камерни настолни и мобилни вакуум машини. Машините са изцяло произведени в Италия и имат три отличителни характеристики: комфорт, издръжливост и надеждност. Фирмата произвежда машините си в условия на най-високи стандарти на контрол и спазва всички изисквания за производство на машини по стандартите на европейския съюз. Те се отличават с три основни принципа, лисна поддръжка, висок стандарт на качество и изключително конкурентни цени.

Освен това, Intercom предлага широка гама от продукти, за да отговори на всяка конкретна нужда в областта вакуумна опаковането.

Голямото разнообразие от размери на камери Ви позволява да опаковате различни по обем опаковки. Гъвкавостта на производство позволява да се конструират машините според изискванията на Вашите продукти: месо, риба, картофи, маслини с течност и без течност и много други хранителни и нехранителни продукти.

За контакти

АДРЕС: България 1404, София, ж.к. Бокар бл.24

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: Тел.: +359 895 78 84 44 Тел.: +359 883 60 70 55

ПИШЕТЕ НИ НА МЕЙЛ: Email: sales@atinapack.com Email: office@atinapack.com

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.