Компанията Plevnik е основана през 1992 г. През цялото това време тя остава семейна собственост и в момента има повече от 60 служители. Със собствените си познания и дългогодишен опит те реализират стратегическите си цели и следват визията си.

Ние от Атинапак предлагаме продуктите на Plevnik които са познати с висококачествени машини и цялостни решения и професионална поддръжка на всички клиенти по целия свят. В Европа ние сме един от многото партньори на Plevnik. Тя е една от водещите компании в областта на оборудването за преработка на мляко (до 2000 л) и свързаните с него индустрии.

Пълни млечни решения на едно място
Plevnik е специализирана в производството на пълно оборудване за партиди от 100 – 2 000 л (до 6 000 л) мляко на ден, преработено в млечни продукти. Ние покриваме всички основни процеси в млечната индустрия с устройства, които са много практични, енергийно ефективни, автоматизирани, надеждни и гъвкави в същото време.

В Plevnik предлагаме цялостни решения за млечни продукти на едно място. Спестете пари, време и енергия. Това е чудесна възможност да разширите продуктовата си гама. Освен оборудването, ще получите и цялата техническа поддръжка, включително сервиз и гаранция.

За контакти

АДРЕС: България 1404, София, ж.к. Бокар бл.24

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: Тел.: +359 895 78 84 44 Тел.: +359 883 60 70 55

ПИШЕТЕ НИ НА МЕЙЛ: Email: sales@atinapack.com Email: office@atinapack.com

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.