PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. е италианският лидер в системите за претегляне в ред.
Системата за претегляне е просто най-добрият начин да осигурите правилното тегло на вашите продукти.

Контролна везна контролира теглото на 100% от вашето производство, като не само отхвърля продуктите с правилното тегло, но също така минимизира отпадъците от препълване.

Изключително високата точност и надеждност на контролната везна ви позволява да спазвате законовите изисквания, както за избягване на отпадъци, така и за увеличаване на производителността.

PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. произвежда контролни везни от 1984 г. и оттогава е инсталирал над 10 000 динамични системи за претегляне на производствените и опаковъчни линии на предприятията по целия свят: широка гама от системи за претегляне, с точност от ± 0,05 g до 60 Kg, налични с IP54 и IP66 защита и MID одобрение.

Гамата контролни везни PRISMA се откроява с това колко обширна и конфигурируема е; ние знаем как да ви помогнем да намерите най-подходящото решение за вашия сектор, вид на продукта и вида на опаковката и сложността на приложението: от най-простата проверка на теглото до инсталирането на MID-легализирани метрологични инструменти.

Най-високото качество на компонентите и материалите осигурява голяма здравина и дълготрайност на машината, както лесно сменяемите и миещи се плочи позволяват бързо почистване и поддръжка. Интуитивният сензорен интерфейс гарантира бързо обучение и бърза конфигурация и промяна на продукта, максимизирайки производителността.

За контакти

АДРЕС: България 1404, София, ж.к. Бокар бл.24

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: Тел.: +359 895 78 84 44 Тел.: +359 883 60 70 55

ПИШЕТЕ НИ НА МЕЙЛ: Email: sales@atinapack.com Email: office@atinapack.com

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.