PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. е инсталирал 7000 металотърсача на производствени линии от всеки сектор; от храни до фармацевтични продукти, от лични грижи до храни за домашни любимци, големи и малки компании са разпознали качеството на нашите металотърсачи и разчитат на тях да защитят своите продукти и да защитят своята марка, използвайки NDT (безразрушително тестване) в решаващия CCPS Контролни точки) на производствената линия.
Проверявайки за замърсители от черни и цветни метали вътре в продуктите с точност, отговаряща на стандартите, определени от BRC, металотърсачите, проектирани от PRISMA INDUSTRIALE, гарантират отхвърлянето на дефектни части от производствената линия.
Високата чувствителност и усъвършенстваните функции за самопроверка, настройка на фазата и проследяване обединяват изключителната надеждност с намаляване на загубите поради фалшиви отхвърляния.
Гамата, благодарение на различни по големина проходи и конвейери, се откроява с това колко широка е; всъщност включва инструменти за проверка на пакетирани и насипни храни, поднос с храни, таблетки и прахове, като същевременно се спазват стандартите за хигиена и контрол на безопасността (ISO-FDA HACCP).
Най-високото качество на компонентите и материалите осигурява голяма здравина на машината и дълготрайност, точно както опростеният дизайн и лесно подвижните и миещи се конвейери позволяват бързо почистване и поддръжка.
Интуитивният графичен интерфейс на дисплея осигурява бързо обучение и бърза конфигурация и промяна на продукта, максимизирайки производителността.
Фармацевтичните и хранителни метални детектори PRISMA INDUSTRIALE се предлагат със степен на защита до IP66, могат да бъдат интегрирани в системи за проверка на везни и инсталирани в онлайн системи за анализ на процесите.

За контакти

АДРЕС: България 1404, София, ж.к. Бокар бл.24

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: Тел.: +359 895 78 84 44 Тел.: +359 883 60 70 55

ПИШЕТЕ НИ НА МЕЙЛ: Email: sales@atinapack.com Email: office@atinapack.com

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.