ИНДУСТРИАЛЕН ЕТИКЕТЕН ПРИНТЕР XT5-40

XT5-40 е 4-инчов (114 мм) термо-трансферен високопроизводителен индустриален принтер, идеален за високо натоварване в различни сфери като логистика, производство, складово управление. С различни резолюции на печат (XT5-40 (203dpi), XT5-43 (300dpi) и XT5-46 (600dpi), моделът поддържа бърза обработка на данни и скорости на печат до 356 мм/сек, като предлага висококачествено отпечатване на текст, графики и 1D/2D баркодове с 512 MB SDRAM, 512 MB Flash memory.

Съвместим с водещите програмни езици, в това число SLCS, BPL-Z™, BPL-E™ и BPL-D™. Моделът разполага с опции за Bluetooth, Wi-Fi, паралелен, USB, сериен, Ethernet (най-бързия в индустрията 1Gbit/sec) порт и два USB Host интерфейса. Чрез функцията SoftAP се осъществява лесна и удобна настройка на Wi-Fi свързаност директно към мобилни устройства. XT5-40 също разполага с Printer Twin Function™ за лесно копиране на настройките на принтера и информацията в него (шаблони, картинки шрифтове) към друг принтер посредством USB флашка. Връзка с баркод скенери и друга периферия без компютър или мрежова връзка.

 

Машината е подходяща за:

Сладкарски

Сладкарски

Мляко

Фармация

Складове

Хляб

Хляб

Плодове и зеленчици

Месо

Риба

Опаковка

Създаден, за да устои и на най-тежките условия, моделът XT5-40 е с компактен дизайн и двойно сгъваща се странична част. Разполага с алуминиев корпус със специално анти-залепващо покритие и 3.5 инчов цветен TFT LCD дисплей с интуитивен интррфейс, плюс поддръжка на ролка с дисметър до 203 мм, дължина на термолемтата до 450 м и настройка на натиска н печатащата глава. Моделът има лесна поддръжка на ролера и печатащата глава и едни болт за смяна между нож, разлепящо устройство, навиващ или развиващ механизъм.

Още продукти

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.