МАШИНА ЗА ИЗВЛИЧАНЕ НА МАСЛО

Машината служи за извличане на масло от семена и други подобни. Машини се произвеждат от неръждаема стомана.
Можете да извлечете следните семена с COLD PRESS OIL MACHINE:
Черен кимион, слънчоглед, шафран, канола, тиквено семе, семена от пъпеши, палмови семена, семена от кимион, гроздови семена, кокос, лаури фруктус, кайсиеви семена, сусам, лешник, фъстъци, орех, маково семе, ленено семе, бадем, шам-фъстък, Яджоба, синапено семе, семена от коприва, малина, семена от пипер, семена от домати, шипка, ятрофа, тиквено семе, какаово зърно, семена от пъпеш, соеви зърна, семена от боровинки, масло от шам-фъстък и др.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Общи характеристики на машината

Общи характеристики на машината
Начин на работа: Пресоване с въртящ момент
Метод на преса: Метод на студено пресоване
Скоростна кутия: Спираловиден вал
Термостат: Контрол на температурата
Тегло: според големината на машината и капацитетът й
Капацитет на час: според големината на машината
Област на приложение: Производство на храни, химически продукти, фармацевтични продукти

МОДЕЛИ

МОДЕЛКАПАЦИТЕТ
NF80 COLD PRESS OIL MACHINEоколо 1 до 12 кг за час (може да се променя в зависимост от степента на чистота и плътността на семената на пресования материал.) Може да извлечете максимум 288 кг за 24 часа.
NF100 COLD PRESS OIL MACHINEоколо 1 до 45 кг за час (може да се променя в зависимост от степента на чистота и плътността на семената на пресования материал.) Може да извлечете максимум 1080 кг за 24 часа.
NF500 COLD PRESS OIL MACHINEоколо 1 до 50 кг за час (може да се променя в зависимост от степента на чистота и плътността на семената на пресования материал.) Може да извлечете максимум 1200 кг за 24 часа.
NF600 COLD PRESS OIL MACHINEоколо 1 до 70 кг за час (може да се променя в зависимост от степента на чистота и плътността на семената на пресования материал.) Може да извлечете максимум 1680 кг за 24 часа.

Още продукти

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.