X-RAY СИСТЕМИ

X-Ray инспекция

Pen-Tec X-ray Системи за проверка с рентгенови лъчи за хранителни продукти и не само. Малки и опаковани продукти, големи и насипни продукти с и за всяка форма и вид на опаковката.
Инспекционните системи с рентгенова технология PEN-TEC представляват най-високото ниво на сигурност, което може да се получи от устройства за контрол на качеството, поставени в промишлени производствени линии, по-специално за продукти, предназначени за хранителния, козметичния и фармацевтичния сектор.

Необходимостта на производствените дружества да гарантират отсъствието на замърсители в опакованите продукти, е водещото да се развият алтернативни системи на общо познатите ни металдетектори или оптични контролни системи. Отговорът на PEN-TEC е да предостави на собствените си клиенти високоефективни инструменти, способни да работят с различни видове замърсители, като стъкло, камъни, метали, кости, пластмаса с висока плътност, парчета цимент и др., наравно с използваните опаковъчни материали като метализирани фолиа, метални кутии, алуминий и метализирани скоби.