EdmoLift доставя на света решения за повдигане!

EdmoLift 50 години повдигащи платформи - EdmoLift е един от най-големите европейски производители и доставчик на ножични платформи за повдигане, палетни манипулатори и помощни средства за обработка на материали.

EdmoLift успешно инсталират своето оборудване в компании от всякакъв мащаб във всички индустриални сектори, включително инженеринг, производство, опаковане, преработка, здравеопазване и научни изследвания в продължение на 50 години!

Компанията е създадена през 1964 г. от инженер Torbjörn Edmo, който днес е председател на борда. EdmoLift се намира в Швеция, EdmoLift работи в модерни помещения, включващи производствени, търговски, обслужващи, складови и търговски площи.

Екипът на дружелюбния персонал на EdmoLift може да осигури бързи отговори, за да постигне най-доброто и най-рентабилно решение за потребностите от повдигане и манипулиране.

Нашата продуктова гама

EdmoLift произвежда повдигащи платформи, подходящи за почти всяко приложение във всички отрасли, от най-малките платформи за обработка на компоненти до най-големите докинг асансьори или до лифтове от пода до пода. Капацитети от 200 кг до 10 000 кг. Общо над 300 стандартни модела, както и поръчкови модели.

В EdmoLift, разработването на нови продукти и подобряването на старите модели, е важна част от ежедневната работа. Да бъдеш една крачка напред е голямо предимство! Имаме продукти в нашата програма, които са абсолютно уникални и разполагат с одобрени световни патенти за дизайни и конструкции. Продуктите Armlift и сериите за повдигане с нисък профил са такива продукти.

Защо да използвате EdmoLift?

  • Всички машини са с маркировка CE и издаден сертификат и декларация за съответствие.
  • Пълна инсталация, сервиз и поддръжка след продажба.
  • Компонентите за всички модели се съхраняват на склад за изпращане в същия ден.
  • Много модели на повдигащите платформи са налични на склад за незабавна доставка.
  • За нашите повдигащи платформи, повдигащи колички и работни позициониращи устройства са възможни многобройни опции: като рампи, защитни перила, защитни мрежи, аларми, стопери и други
  • Оборудването може да бъде по поръчка, за да отговаря на изискванията на клиента.

Нашата идея е да произвеждаме и доставяме повдигащи платформи, ръчни повдигащи платформи, накланящи платформи, повдигащи колички, повдигачи на палети, работни позициониращи устройства и други подобни ергономични и ефикасни продукти, отговарящи на нуждите на нашите клиенти. Чрез разработване на продукти и адаптиране, в тясна връзка с нашите клиенти - потребителите – ние се стремим да предлагаме продукти на подходящо технологично ниво, постоянно качество на дизайна и конкурентно ценообразуване.

Средната продължителност на експлоатационния живот на повдигащите платформи EdmoLift е над 15 години. Добрият режим на обслужване и поддръжка осигурява безпроблемна работа и спазване на законовите разпоредби.

Всички основни инженери на EdmoLifts имат общо 150-годишен опит в работата с ножични платформи за повдигане – номер 1 експерти в индустрията.

100% от анкетираните клиенти разглеждат продуктите и услугите на EdmoLift като добри, много добри или отлични.

За контакти

АДРЕС: България 1404, София, ж.к. Бокар бл.24

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ: Тел.: +359 895 78 84 44 Тел.: +359 883 60 70 55

ПИШЕТЕ НИ НА МЕЙЛ: Email: sales@atinapack.com Email: office@atinapack.com

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.