NEO 30 ОТ EDMOLIFT

NEO 30 – МОБИЛНО ПОВДИГАЩО УСТРОЙСТВО
▪ NEO 30 е мобилно повдигащо устройство, задвижвано от батерии. Просто прикрепете въртящото се устройство към мостови кран или болт на тавана и NEO 30 е готов за употреба. Той може да обработва стоки до 30 кг, като ги премества безопасно и прецизно с помощта на ръката на оператора. С други думи, може да се опише като продължение на човешката ръка.
▪ Бърз и лесен за инсталиране
▪ Задвижван от батерия
▪ Мобилен, лесен за придвижване между различни работни станции
▪ Широка гама от стандартни крайни захващачи
▪ Вдига товари до 30 кг с минимални усилия
▪ Безопасно и прецизно, осигурява на потребителите ергономично повдигане
▪ Бързи връзки за бърза и лесна смяна на крайни захващачи

Машината е подходяща за:

Повдигащо оборудване

Опаковка

Транспорт

ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
▪ Модел NEO 30
▪ Артикулен № 89349
▪ Капацитет 30 кг
▪ Ход на повдигане 1400 мм
▪ Ширина 132 мм
▪ Височина 410 мм
▪ Дълбочина 121 мм
▪ Време за повдигане 250-500 мм / сек
▪ Батерия 14,4V 5Ah
▪ Зарядно устройство 1,67A / 24V
▪ Тегло вкл. батерия 7,5 кг
ПЪЛНИЯТ ПАКЕТ ВКЛЮЧВА
▪ NEO 30
▪ Шарнирно съединение
▪ Адаптер
▪ Зарядно устройство
▪ Две батерии
▪ Стандартна кука
▪ Ръководство за продукта

ОПЦИИ

КУКА КАНИСТРА
Улеснява повдигането на предмети с различни видове дръжки. Оптимизиран дизайн за бързо и лесно захващане и освобождаване на дръжките на барабана.
ДВОЕН ВАКУУМ
Повдигнете и натиснете двата лоста, за да създадете вакуум между чашките и предмета. Червените датчици на лостовете ще показват дали някоя от чашите не е достатъчно сигурна. В зависимост от това как свързвате двойния вакумен краен захващач, можете да го поставите в наклонено положение или фиксирано, което лесно може да бъде променено.
НОЖИЧНА СКОБА
Механична конструкция автоматично превключва между захващане и освобождаване, когато натискате ножичната скоба към товара. Колкото потежък е товарът, толкова по- голяма сила на захващане се прилага от ножичната скоба. Ножичните рамена могат да се регулират ръчно за повдигане на предмети между 270-500 мм. Ножичната скоба е проектирана да минимизира риска от прищипване.
ЕДИНИЧЕН ВАКУУМ
Повдигнете и натиснете лоста, за да създадете вакуум между чашата и предмета. Червеният габарит на лоста ще показва дали чашата не е достатъчно сигурна. В зависимост от начина, по който свързвате единичния вакуумен краен ефектор, можете да го поставите в наклонено или фиксирано положение, което лесно може да бъде променено. 
МЕХАНИЧЕН МАГНИТ
Магнитът е сравнително малък по размер и лек по тегло, но изключително мощен и подходящ за работа със стоманени пръти, дискове и плочи и др. Дизайнът му с интуитивен и безопасен лост за
включване / изключване увеличава безопасността и ефективността на оператора по отношение на движещите се магнитни обекти наоколо. Магнитът не изисква захранване.
КУКА ЗА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ
Заключващата пружина увеличава безопасността на куката за производителност, а лостът, който е интегриран със заключващата пружина, прави освобождаването на стоките по-лесно и по-ергономично.

ПРИЛОЖЕНИЕ

Още продукти

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.