КОНТРОЛ НА ТЕГЛОТО

PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. е италианският лидер в системите за претегляне в ред.
Системата за претегляне е просто най-добрият начин да осигурите правилното тегло на вашите продукти.

 

Контролна везна контролира теглото на 100% от вашето производство, като не само отхвърля продуктите с правилното тегло, но също така минимизира отпадъците от препълване.

Изключително високата точност и надеждност на контролната везна ви позволява да спазвате законовите изисквания, както за избягване на отпадъци, така и за увеличаване на производителността.

PRISMA INDUSTRIALE S.r.l. произвежда контролни везни от 1984 г. и оттогава е инсталирал над 10 000 динамични системи за претегляне на производствените и опаковъчни линии на предприятията по целия свят: широка гама от системи за претегляне, с точност от ± 0,05 g до 60 Kg, налични с IP54 и IP66 защита и MID одобрение.

Гамата контролни везни PRISMA се откроява с това колко обширна и конфигурируема е; ние знаем как да ви помогнем да намерите най-подходящото решение за вашия сектор, вид на продукта и вида на опаковката и сложността на приложението: от най-простата проверка на теглото до инсталирането на MID-легализирани метрологични инструменти.

Най-високото качество на компонентите и материалите осигурява голяма здравина и дълготрайност на машината, както лесно сменяемите и миещи се плочи позволяват бързо почистване и поддръжка. Интуитивният сензорен интерфейс гарантира бързо обучение и бърза конфигурация и промяна на продукта, максимизирайки производителността.

Машината е подходяща за:

Мляко

Фармация

Плодове

Зеленчуци

Месо

Риба

Опаковка

Транспорт

МОДЕЛИ

01D3 Pharma

Контролни теглилки за фармацевтични продукти в малки формати с висока скорост. С максимален капацитет от 600 g, точност от ± 0,1 g и производителност от 500 ppm, 01D3 Pharma е идеалният инструмент за проверка на продукти с висока стойност като кутии, опаковки, бутилки и туби.
Изработен изцяло от неръждаема стомана, той има степен на защита IP54 и висока конфигурируемост, благодарение на многобройните налични опции. Двойна система за претегляне на товарната клетка.
Обхват на тегло до 600 g
Показване на деление от 0,1 g
Линейна скорост до 100 м / мин
Производителност до 500 ppm Точност * от ± 0,1 g
Пневматично захранване 0,6 Mpa
Консумация на въздух (за изхвърляне) 1 Nl
Захранване 230 V 50 / 60Hz еднофазно
Консумирана мощност 700 W
Огледално довършване на метални части
Неръждаема стомана IP54
Климатична среда от 5 ° C до + 40 ° C без кондензация (затворена)
* в зависимост от теглото, размерите и вида на продукта

01T3 Pharma

Система за претегляне на фармацевтични продукти в малки формати с висока скорост.
С максимален капацитет от 600 g, точност от ± 0,1 g и производителност от 500 ppm, 01T3 Pharma е идеалният инструмент за проверка на продукти с висока стойност като кутии, опаковки, бутилки и туби. Електрониката T3 предлага множество стандартни предимства, включително интуитивен сензорен дисплей, 200 програми за съхранение и Ethernet интерфейс за комуникация с външната страна.
Изработен изцяло от неръждаема стомана, той има степен на защита IP54 и висока конфигурируемост, благодарение на многобройните налични опции. Двойна система за претегляне на товарната клетка.

01W3 Pharma

01W3 Pharma е електромагнитна клетъчна контролна везна. Тази функция му позволява да достигне изключително високи нива на точност (от 0,05 g) дори при високи скорости.

Инструмент с идеална производителност за изключително точна проверка на малки формати, продукти с висока стойност като кутии, опаковки, бутилки и туби.

Машината има и всички предимства на T3 електрониката.

08D3 compact

Изключително гъвкав и функционален черен кантар за малки и средни формати. С максимален капацитет от 1600 g, точност от ± 0,5 g и производителност от 300 ppm, компактната контролна везна 08D3 е идеалният инструмент за най-често срещаните изисквания за проверка на теглото на огромно разнообразие от опаковки: тави, чанти, кутии, бутилки , кутии с различни форми и размери.

Изработен изцяло от неръждаема стомана, той има степен на защита IP54 и висока конфигурируемост, благодарение на многобройните налични опции.

Двойна система за претегляне на товарните клетки.

08T3

Изключително гъвкава и функционална контролна везна за продукти със среден формат с тъчскрийн дисплей.

С максимален капацитет от 3200 g, точност от ± 0,5 g и производителност от 300 ppm, 08T3 е система за динамично претегляне на високо ниво, която осигурява висока производителност и надеждност при всякакви изисквания за проверка на теглото на голямо разнообразие от опаковки: тави , чанти, кутии, бутилки, кутии с различни форми и размери.

Изработен изцяло от неръждаема стомана, той има степен на защита IP65 и висока конфигурация, благодарение на многобройните налични опции. MID сертифицируем.

09T3

Скала на чек-везни за продукти със среден формат

С максимален капацитет от 10000 g, точност от ± 1 g и производителност от 100 ppm, 09T3 е подходящ инструмент за проверка на торби, кутии, кутии с различни форми и размери.

Изработен изцяло от неръждаема стомана, той има степен на защита IP65 и висока конфигурация, благодарение на многобройните налични опции. Двойна система за претегляне на товарната клетка.

11D3

С максимален капацитет от 60000 g, точност от ± 5 g и производителност от 60 ppm, 11D3 е класически уред за край на линия, подходящ за проверка на пълнотата в продукти с голям формат: това е идеалната кутия за лисица , чували и бъчви.

Откриването става чрез система за претегляне на платформа, разположена на лентов транспортьор. Електронният панел е оборудван с отделна конструкция и е свързан към системата за претегляне чрез 3-метров кабел.

Той има степен на защита IP54-IP65 и може да бъде сдвоен със системи за подаване и извеждане на ролки.

14T3

Чекова везна за продукти с голям формат и проверка за пълнота, с опция за одобрение MID.

С максимален капацитет от 40000 g, точност от ± 5 g и производителност от 60 ppm, 14T3 е класически инструмент за край на линия, оборудване от най-високо ниво, подходящо за проверка на чували, картонени кутии и цеви.

Откриването става чрез система с двойни натоварващи клетки, разположена на лентов транспортьор.

Той има степен на защита IP54 и може да бъде сдвоен със системи за подаване и извеждане на ролки.

35D3

Контролни теглилки за малките и средни цилиндрични опаковки.

35D3 е проектиран да работи покрай линейния конвейер на клиента, без да го прекъсва, намалявайки разходите за монтаж и времето до минимум.

Машината взима продукта директно от конвейера и чрез редуваща се система за въртене на подаване позиционира и стабилизира продукта върху статична теглителна плоча, като по този начин получава оптимални нива на точност и повторяемост въпреки високите производствени скорости. Това прави инструмента идеален за проверка на продукти с висока стойност и ниска стабилност.

35T3 pharma

Теглилка в движение за малки и средни цилиндрични фармацевтични опаковки.

Фармацията 35T3 има специфични характеристики, които я правят особено подходяща за фармацевтичния сектор. Проектиран е да работи покрай линейния конвейер на клиента, без да го прекъсва, намалявайки разходите за монтаж и времето до минимум. Машината взима продукта директно от конвейера и чрез променлива въртяща се система за подаване позиционира и стабилизира продукта върху статична теглителна плоча, като по този начин получава оптимални нива на точност и повторяемост въпреки високите производствени скорости. Това прави инструмента идеален за проверка на продукти с висока стойност и ниска стабилност.

Контролният панел, оборудван с отделна конструкция със степен на защита IP54, е свързан с модула за претегляне чрез 3-метрови проводникови кабели.

Още продукти

Започни чат
Scan the code
Здравейте👋
Можем да Ви помогнем.
Свържете с нас.